Weet waar je lekkere sushi eet!
Sushi-utrecht.jouwweb.nl
Home » Tip een restaurant

Tips voor Sushi eten in Utrecht

Op deze pagina kunnen bezoekers van deze website tips over Sushi restaurants en bars in Utrecht achter laten. Ontbreekt er bijvoorbeeld volgens jou een restaurant in ons overzicht, plaats een post op deze pagina! Wij zullen het restaurant dan toevoegen aan ons overzicht.

Heb je andere sushi-tips, bijvoorbeeld een lekker recept, of heb je een geweldig sushi restaurant in Utrecht gevonden? Dan kun je dat ook op deze pagina kwijt!

Reactie plaatsen

Reacties

anoniem X-)
7 jaar geleden

wij gaan al sinds het begin naar sushi en qube en zijne heeeeeel erg entousiast! je kunt er ook nog andere dingen eten ALL YOU CAN EAT en gwn suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper
lekerrrr

ga er heen! groetjes!

mijn naam hoeft niet iedereen te weten
7 jaar geleden

Ik vind het een erg leuke site, verder is het wel fijn als je zelf ook je eigen lekkerste en dus beste restaurant beter omschrijf, wat dus echt een goede aanrader is. Of maak een kaart en dan kan je zien waar allemaal sushi-restaurants zijn. En maak een pagina waar je het goedkoopst kan eten, iedereen bezuinigt namelijk!

Damiana walle
7 jaar geleden

Sushi today.... eerste wat je opvalt de serice.Zijn zeeeeeer gastvrij.Maken graag een praatje.En onderscheiden zich ook met hun desserbuffet. Kom er graag.En hou je nie zo zeer van sushi.Dan heb je ook andere gerechten die je kunt nuttigen..Doen!

Loes
9 jaar geleden

Nieuwe ontdekking: Umami aan de Oudegracht, tegenover de Rembrandt-bioscoop. Ben hier al een paar keer geweest. Modern ingericht, perfecte bediening, lekker vers en smakelijk eten. En bovendien heel goed eten voor een erg leuke prijs. Aanrader!!

Danielle Nijs
9 jaar geleden

Nog een tip om sushi te eten. Maneki Japans restaurant&take-away, Nachtegaalstraat 10 3581 AG Utrecht www.restaurantmaneki.nl.
In de zomer bestellen mijn vriend en ik hier regelmatig sushi om mee te nemen. Alles wordt hier voor je neus vers bereidt en daarna is het genieten. Wij komen hier dan ook graag voor sushi.

Met vriendelijke groeten,

Danielle

Gavin Veenstra
9 jaar geleden

Sushi Qube in Utrecht!
is erg goed bevallen tegen een normale prijs!

Elham Jarideh
9 jaar geleden

Sushi restaurants in het Transwijkpark te Utrecht. Sushi eten voor een vaste prijs!! Gr.

foodspot
9 jaar geleden

Japanse restaurant Takumi is gevestigd a/d ‘The Food Spot’.
The Food Spot ligt langs de A2. Over 3 verdiepingen vind je hier o.a. New York Pizza, Wok To Go, Steakz en Japans restaurant Takumi.

sushi tip
9 jaar geleden

Bij Oriëntaals restaurant Juliana a/d Amsterdamsestraatweg (nummer 464) kun je ook sushi en andere Japanse gerechten eten.

sushi_winner
9 jaar geleden

Ook leuk, in stadion Galgenwaard kun je tegenwoordig ook Sushi eten bij Sushi Today. Ze zijn op alle dagen, behalve maandag, open vanaf 16.00 uur.

sushi_winner
9 jaar geleden

Op het stationsplein in Utrecht zit een leuke kleine sushibar: Tiny Tokyo Utrecht. Ze zitten naast de Free Record Shop.